22 FEBRUARI 2020 KL. 10-18

SUPERSTOR CITYLOPPIS I TVÅ VÅNINGSPLAN!

Hjärtligt välkommen på stort loppiskalas på gallerian Skrapan, mitt på Götgatan på Södermalm! Och det blir verkligen maxat med loppis: Två våningsplan - wohoo! Så passa på att rensa hemma och sälj dina prylar på denna superspecialare! Eller ladda ditt bästa fyndhumör och kom på stans största inomhusloppis. Fri entré för besökare!

 

LOPPISEN ÄR NU HELT FULLBOKAD!

MISSA INTE VÅRA ÖVRIGA PRIMA LOPPISAR PÅ LOPPISTAJM.SE

Du som ska sälja på loppisen hittar BOKNINGSVILLKOR & SÄLJARINFO HÄR!

 

BYTA, KÖPA ELLER SÄLJA PLATS I ANDRA HAND?

Loppisplatser är inte av- eller ombokningsbara. Det finns därför inte någon reservlista e dyl och arrangören hanterar inte några återbud. Däremot kan du - på egen hand - köpa, sälja eller byta plats med andra, t ex via facebook.com/bytaplatser.

MER ÄN BARA LOPPIS = SUPERMEGANOVAMAXAD LOPPIS!

Denna specialloppis invaderar en superstor butikslokal i två plan med bästa läget inne på gallerian Skrapan. Dessutom pågår loppisen hela dagen från kl. 10-18 (loppissäljare kan välja att vara med hela dagen, eller halva fram till kl. 14). Så hjärtligt välkommen att maxa loppisdagen 22 februari med oss, mitt på myllrande Götgatan på Södermalm!


 

VAR OCH NÄR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln 22 februari 2020 kl. 10-18, i en butikslokal i två plan inne på Skrapans galleria. Adress: Götgatan 78, 118 30 Stockholm. Klicka HÄR för karta och vägbeskrivning.


 

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.


 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i gott samarbete med gallerian Skrapan. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.