#loppistajm

 

 

NU SATSAR VI PÅ NÄSTA ÅR, HÅLL ALLA LOPPISTUMMAR FÖR 2021!

Vi tackar alla underbara människor i loppisvärlden, som hjälpt till att göra detta trista coronaår till den succé i det lilla som det ändå varit. Från sommarens och höstens pytteloppisar tar vi med oss den entusiasm och prylglädje, som ju alltid varit kärnan i loppisarna. Nu önskar vi i Team Loppis er alla ett gott - friskt - avslut på 2020 och håller alla tummar för en annan loppisvärld 20201!

Tills vidare: Passa på att rensa därhemma och ladda upp med den ultimata kepan för loppisfantasten, eller presentkort till sommarens loppisar till vrakpriser i LOPPISSHOPPEN!

 

 

November 2020

Lördag 28 november

Inställt p g a corona

Söndag 29 november

Inställt p g a corona

December 2020

Fredag 11 december

Inställt p g a corona

Lördag 12 december

Inställt p g a corona

VARFÖR STAKET? Undrar du varför torgloppisarna ser ut som de gör, med staket runt etc? Lagstiftningen om max 50 personer gäller för loppisar (till skillnad från all övrig handel) och därmed har polismyndigheten ställt upp ett antal formkrav på loppisar, som vi är skyldiga att följa.

NÄR ÖPPNAR BAKLUCKELOPPISARNA? Det vet vi inte - det beror på lagen om 50 personer. Så fort den justeras, är vi redo att arrangera anpassade bakluckeloppisar - med avstånd.

 

Följ oss gärna på Instagram - klicka här!   
link link link link link link link link www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare.html https://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/1/nomineringarna-klara-for-collectors-awards-2015 https://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/