#loppistajm


 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är enkelt, roligt och bra för miljö och plånbok!

Detta är en klassisk bakluckeloppis, där du står vid din bil och säljer dina prylar i Stinsens p-hus i Häggvik, Sollentuna. Vi har också platser för dig utan bil. En plats MED bil kostar bara 250 kr och består av 1,5 p-ruta, så det är gott om plats för dig och dina prylar. En plats UTAN bil kostar bara 200 kr och är 2,5 m bred (ca 1,5 m djup).

NYHET! Nu kan du hyra bord och klädställning!  Om du vill ha bord, klädställning och stol på din plats, kan du hyra det på plats på loppisen (intresseanmälan görs på bokningssidan). Det går också fint att ta med det själv. Du hittar också mycket praktisk information på bokningssidan.

På denna bakluckeloppis har vi endast förbokade platser. OBS! Det är endast tillåtet att sälja begagnade prylar, INTE partier av nya/oanvända prylar, mat, dryck, hembakat etc.


VAR ÄR BAKLUCKELOPPISEN?

Loppisen håller till på Stinsens köpcentrum, i Häggvik Sollentuna, inne i parkeringsgaraget. Här finns gott om parkering för fyndsugna, gratis med p-skiva 3 timmar!

Du kan ta pendeltåget till Häggvik Station eller Sollentuna Station och därifrån promenera. Det tar ungefär 10 minuter från båda hållen.
Från Sollentuna Station kan du även ta buss 522 eller 514. De tar båda cirka 6 minuter.

Adress: Glimmerv. 10, 191 31 Sollentuna
Karta: klicka här!
SL:s reseplanerare: klicka här!

Fri entré och parkering för fyndsugna!


LOPPISSKOLA FÖR NYBÖRJARE

Välkommen till loppisvärlden! Klicka här för att komma till vår loppisskola för nybörjare med matnyttiga tips och smarta tricks.


FRÅGA LOPPISBOSSEN

Vi har samlat vanliga loppisfrågor, med tillhörande svar, på sidan som du når här!


VEM ÄR ARRANGÖREN?

Stockholmsmarknader AB är Sveriges ledande loppisarrangörer, med över 13 år i branschen. För att läsa mer om oss, klicka här!
Kontakta oss: info@stockholmsmarknader.se eller telefon: 076-8966370.


HÄRLIGA LOPPIS!

Det finns många skäl att älska loppis! Se Dogge Doggelito och andra loppisfantaster berätta om varför de är så förtjusta:

 

DIGGAR DU LOPPIS?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:
STOCKHOLMSMARKNADER - DET TRYGGA VALET NÄR DU SKA SÄLJA PÅ LOPPIS!

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM - KLICKA HÄR!   

   link link link link link link link link www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/