#loppistajm

 

Vad är skillnaden mellan Drive-in-Loppis, bakluckeloppis och torgloppis?
På bakluckeloppis kan privatpersoner sälja sina gamla prylar direkt vid sin bil.
Drive-in-Loppis är helt enkelt en bakluckeloppis utan förbokning.
Torgloppis är vår variant av bordsloppis, där säljarna alltså inte står vid bilar.

Måste jag förboka min plats?
På våra Drive-in-Loppisar har vi ingen förbokning. På de flesta andra av våra loppisar förbokar du plats. Information om bokningen hittar du på respektive loppis hemsida.

Hur ska jag välja loppis?
Du kanske vill välja en loppis som finns nära dig, eller en som passar i tid. Kanske är det viktigt att du kan ta bilen ända in på loppisplatsen, eller att det finns bord på plats på loppisen. Oavsett vilket: Vårt allra bästa råd är att du väljer en loppis av en väletablerad och seriös loppisarrangör, som kan sin sak. Då vet du att du kommer till en riktig loppis med goda försäljningsmöjligheter. Det är ju för att få grejorna sålda du åker på loppis. Stockholmsmarknaders loppisar, som du hittar här på loppistajm, är alltid ett tryggt val. Vi har 10 års erfarenhet och är flerfaldigt prisbelönta för våra loppisarrangemang.

Får jag ha bord på min plats?
Självklart! På alla våra loppisar finns plats för att ställa upp bord på säljplatserna.
Enkla trädgårdsbord brukar fungera utmärkt. Fiffigt är ockå att ta något så enkelt som strykbrädan eller en hopfällbar tvättställning. Annars går det lika bra att lägga sakerna på kartonger eller på en filt på marken. På många av våra loppisar kan du också hyra bord på plats på loppisarna.

Kan jag hyra bord och klädställning?
På många av våra loppisar, främst Drive-in-Loppisarna, kan du hyra bord, stol, klädställning och galgar etc för en billig penning. Kolla för säkerhets skull vad som gäller på just den loppis du tänkt åka på!

Hur går det till när jag kommer till loppisen?
På alla våra loppisar möts du upp av personal, som visar var du ska ta vägen och hjälper dig hela vägen fram till din säljplats för dagen. Här kan du se hur det kan gå till vid insläppet på en Drive-in-Loppis: Klicka här!

När ska man anlända till loppisen, som säljare?
Beror på hur morgonpigg du är! Dyk gärna upp någon timme innan loppisen öppnar, för att du ska hinna få din plats och komma i ordning.

Vad får man sälja på era loppisar?
Gamla prylar, så klart!
Vill du sälja nya prylar går det ofta bra. Du köper då en av våra s k specialplatser för nya prylar. OBS! På t ex våra loppisar i köpcentrum är det INTE tillåtet att sälja nya prylar. Kolla på respektive loppis säljinformation.
Mat, dryck och godis får du ENDAST sälja på särskilda förbokade platser för just detta - se respektive loppis för detaljer och bokning. Olagliga saker får du naturligtvis INTE sälja på loppis heller! Vi säger också nej till sådant som kan väcka anstöt - våra loppisar är familjevänliga arrangemang.

Säljer du annat än loppisprylar? Anmäl dig gärna till vårt register över specialförsäljare här!

Får företag sälja på era loppisar?
På våra s k Drive-in-Loppisar är företag mycket välkomna! Där kan företag både förboka eventytor och köpa särskilda Drive-in-platser för nya prylar/företag. På våra loppisar i samband med köpcentrum är det dock inte tillåtet. Kolla på respektive loppis säljinformation.
OBS! Mat, dryck och godis får INTE säljas eller bjudas på, då det redan finns ensamrätter på dessa områden.

Säljer du annat än loppisprylar? Anmäl dig gärna till vårt register över specialförsäljare här!

Har ni öppet i alla väder?
Absolut! Loppisarna är öppna oavsett väder.
Med något så enkelt som en plastsäck att täcka sitt bord med under en eventuell regnskur har du som säljare rustat sig väl.
På de allra flesta av våra loppisar går det fint att ställa upp ett vanligt partytält från stormarknaden. De är ofta 3x3 meter och om du skjuter det en bit över bilen går det utmärkt att få plats med på våra Drive-in-Loppisar. Skönt både i regn och sol.

Får jag stå bredvid min kompis?
Självklart! Loppis är extra kul med en god vän vid sin sida! Hur många ni än är, kom i samlad tropp in på loppisområdet, så blir det enklast kirrat. Det går fint att vänta in varandra strax utanför loppisområdet, om ni kommer från olika håll och kanter.

Får man ta med hunden på loppis?
Klart vovven, katten, papegojan får följa med! Våra loppisar är djur- och familjevänliga...
Om det är varmt ute - tänk på att inte lämna djuret i din bil, som snabbt blir kokhet, även om du bara tänkt ta en kort loppisrunda. Ta med dig djuret in på loppisområdet i stället.

Hur är det med tillgängligheten?
Vi vill att alla ska kunna komma på våra loppisar, oavsett eventuella funktionshinder. Våra loppisar arrangeras på olika underlag, åkrar, grusplaner etc. Om du har frågor om funderingar om tillgänglighet på någon viss loppis får du jättegärna kontakta oss!

Finns det toa på loppisen?
Det finns alltid tillgång till toaletter i närheten av loppisarna. Om det är viktigt för dig att veta hur långt det är till toaletterna, kontakta oss!

Jag har förbokat en loppisplats, men fått förhinder. Hur gör jag?
Vi har skapat en köp&säljsida för loppisplatser på Facebook just för dig: www.facebook.com/bytaplatser

Loppisen jag vill sälja på är fullbokad. Hur gör jag?
Vi har skapat en köp&säljsida för loppisplatser på Facebook just för dig: www.facebook.com/bytaplatser

Varför måste jag lämna personnummer?
Vi som loppisarrangörer är skyldiga enligt lag att samla in namn, adress, telefonnummer och fullständigt personnummer för alla loppissäljare. Det är därför du måste lämna de uppgifterna till oss. Vill du läsa mer om Lagen om torg- och marknadshandel? Klicka här!

Vad ska jag tänka på, rent praktiskt?
Växelpengar, plastpåsar och sköna skor - vi har samlat våra bästa tips inför din loppisdebut här!


Stockholmsmarknader - det trygga valet när du ska på loppis!

Vi har arrangerat loppisar i nio år. Hos oss vet du vad du får: Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis, alltid mycket folk, alltid välorganiserat. Klicka här för att läsa mer om Stockholmsmarknader AB!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, så får du mail när vi har nya loppisar på gång:

Anmäl din epostadress här: 
www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/